Suomen Ilmailuopisto hakee koulutussuunnittelijaa

Suomen Ilmailuopisto on ammatillinen oppilaitos, jonka tehtävänä on kouluttaa lentäjiä Suomessa toimivien lentoyhtiöiden palvelukseen. Lisäksi toimintaan sisältyy koulutus- ja ilmailupalveluiden myyntiä sekä koulutuslaitteiden vuokrausta. Palveluksessamme on noin 50 työntekijää, opiskelijoita noin 100. 

Haemme joukkoomme yhteistyökykyistä ammattilaista koulutussuunnittelijan vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Suomen Ilmailuopistoon Poriin. 

Tarjoamme joustavan tavan tehdä töitä, mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan ja laajat henkilöstöedut kuten kattavan työterveyshuollon, polkupyöräedun sekä kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetuja.

Koulutussuunnittelijan tehtävänä on varmistaa, että suunniteltuihin koulutustehtäviin on riittävästi henkilökuntaa ja, että koulutus tapahtuu aina koulutusvaiheesta riippuen asianmukaisin välinein ja kelpuutuksin. Koulutussuunnitelu tapahtuu lähtökohtaisesti Ilmailuopistolla käytössä olevalla Flightlogger-järjestelmällä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta tarkkaa, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista työskentelyotetta laadukkaan ja oikea-aikaisen koulutussuunnittelun takaamiseksi. Tehtävässäsi työskentelet useiden sidosryhmien kanssa (opiskelijat, opettajat, huolto, vastuuhenkilöt) sekä muuttuvien tilanteiden keskiössä, mikä edellyttää sinulta joustavuutta, erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä paineensietoa ja vastuunottamista.

Eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus työvuoro- tai koulutussuunnittelusta.
  • Hyvät tietotekniset valmiudet (mm. Office365)
  • Ilmailualan tuntemus.
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito.
  • Alempi korkeakoulututkinto.

Teetämme tehtävään valitulle perusmuotoisen turvallisuusselvityksen sekä psykologiset soveltuvuustestit. 

Työsuhde alkaa keväällä 2024 tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.12.2023 sähköpostilla osoitteeseen info@finaa.fi. Merkitse viestin otsikkoon “Koulutussuunnitelijahaku”.

Lisätietoja tehtävästä antaa päälennonopettaja Janne Pöykiö 040 028 1294.

Simulaattorin vuokraus

Liikelennot

Yritysinfo

Ilmailuopiston kalusto

Media

Ravintolan SIO