Suomen Ilmailuopisto hakee laatu- ja turvallisuusjärjestelmän asiantuntijaa

Suomen Ilmailuopisto on Porissa toimiva ammatillinen oppilaitos, jonka tehtävänä on kouluttaa lentäjiä Suomessa toimivien lentoyhtiöiden palvelukseen. Lisäksi toimintaan sisältyy koulutus- ja ilmailupalveluiden myyntiä sekä koulutuslaitteiden vuokrausta.

Palveluksessamme on noin 50 työntekijää, opiskelijoita noin 100.

Haemme joukkoomme yhteistyökykyistä asiantuntijaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen haastavien ilmailualan laatu- ja turvallisuudenhallinnanjärjestelmän tehtävien pariin.

Tarjoamme joustavan tavan tehdä töitä, mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan ja laajat henkilöstöedut kuten kattavan työterveyshuollon, polkupyöräedun sekä kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetuja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa tuntemusta laadun- ja turvallisuudenhallinnasta sekä kykyä hyödyntää näitä käytännön toiminnassa sekä auditoinneissa. Ilmailun määräyskokoelman (ATO, AOC, FSTD ja/tai PART145/CAMO) tunteminen ja hallitseminen katsotaan eduksi.

Omaksut nopeasti uusia asioita ja hahmotat monimutkaisia kokonaisuuksia. Olet tottunut toimimaan yksin ja tiimeissä. Viestit selkeästi suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi. Sinulta löytyy paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä ja uskallat ottaa vastuuta. Osaat perustella ihmisille asioita ymmärrettävästi. Sinua vievät eteenpäin määrätietoinen ja systemaattinen työskentelytapa, etkä pelkää tarttua konkreettisiin käytännön haasteisiin.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavasti pitkää kokemusta ilmailualan laadun- ja turvallisuudenhallinnan tehtävistä
  • laadun ja turvallisuudenhallinnan työkokemusta
  • riskienhallintajärjestelmän tuntemista
  • kokemusta sisäisestä auditoinnista
  • hyviä yhteistyötaitoja
  • itseohjautuvaa, kehitys- ja ratkaisuhakuista työotetta

Eduksi katsotaan:

  • ilmailualan määräyskokoelman tai jonkun sen osan tuntemus (ATO, AOC, FSTD, PART 145/CAMO)
  • ilmailualan työkokemus

Teetämme tehtävään valitulle perusmuotoisen turvallisuusselvityksen sekä psykologiset soveltuvuustestit.

Työsuhde alkaa syksyllä 2024 tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee jättää viimeistään 1.5.2024 sähköpostilla osoitteeseen info@finaa.fi. Kirjoitathan osoitekenttään: Hakemus/ laatu- ja turvallisuusjärjestelmän asiantuntija.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella 18.-19.4.2024 klo 9-14 välisenä aikana sekä 25.-26.4.2024 klo 9-14 välisenä aikana laatu- ja turvallisuusjohtaja Jukka Intkeltä, puh. 040 077 4096.

Simulaattorin vuokraus

Liikelennot

Yritysinfo

Ilmailuopiston kalusto

Media

Ravintolan SIO