Suomen Ilmailuopisto hakee toimitusjohtajaa

Suomen Ilmailuopisto Oy on Porissa toimiva ammatillinen oppilaitos, joka kouluttaa ammattilentäjiä Suomen liikenneilmailun tarpeisiin. Suomen Ilmailuopisto haluaa olla Euroopan paras lentokoulu ja toimia avoimesti, läpinäkyvästi sekä vastuullisesti.

Suomen Ilmailuopisto haluaa säilyttää asemansa laatu- ja turvallisuusasioiden edelläkävijänä. Teemme parhaamme, jotta meiltä valmistuneet oppilaat ovat ilmailualan halutuinta työvoimaa. Ammattilentäjäkoulutuksen, joka pitää sisällään sekä kiinteäsiipi- että helikopteriammattilentäjäkoulutuksen, lisäksi Suomen Ilmailuopisto myy koulutuspalveluita ja vuokraa lentosimulaattoreja asiakkaille ympäri maailman. Operatiivisesta toiminnasta mainittakoon kaupallinen liikelentotoiminta sekä lähiaikoina alkavat mittauslennot.

Haemme Suomen Ilmailuopistolle TOIMITUSJOHTAJAA.

Toimitusjohtaja on avainasemassa ammattilentäjien koulutuksen kehittämisessä. Vastaat kokonaisvaltaisesti Suomen Ilmailuopiston toiminnasta: operatiivisesta johtamisesta, taloudellisesta tuloksesta sekä toiminnan kehittämisestä strategian ja tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä hallituksen kanssa. Tukenasi on Ilmailuopiston johtoryhmä ja noin 40 ilmailualan huippuosaajaa. Pääset osallistumaan mm. kansainväliseen toimintaan, lentokonekalustohankintoihin ja helikopterilentäjäkoulutuksen suunnitteluun. Toimitusjohtajana vastaat lisäksi Ilmailuopiston rehtorin tehtävistä sekä toimit Traficomin hyväksymänä vastuullisena johtajana.

Suomen Ilmailuopiston vakavaraisuus luo hyvät puitteet turvalliseen toimintaan ja kestävään kehitykseen. Suomen Ilmailuopiston toimitusjohtajan tehtävä edellyttää pääosin läsnäoloa Suomen Ilmailuopiston toimipaikassa Porissa.

Vaatimukset:

  • näyttöä menestyksellisestä johtamis- tai esihenkilötyöstä
  • strategista kyvykkyyttä sekä organisaation vastuullisuutta edistävää kehittämisotetta
  • hyvää taloudellista ymmärrystä ja todistettua tulosorientoitunutta toimeenpanokykyä
  • kokemusta ilmailualalta
  • erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

Rehtorin roolia koskevat muodolliset vaatimukset:

  • ylempi korkeakoulututkinto
  • opettajan kelpoisuuden osoittavaa alan erikoisammattitutkintoa tai muutoin koulutuksen tai työkokemuksen avulla hankittua korkeaa ammattitaitoa sekä riittävää kokemusta opettajan tehtävissä ja tuntemusta opetushallinnosta

Eduksi katsotaan lisäksi:

  • kokemus laatu- ja turvallisuusjärjestelmistä
  • lentokokemus

Hakuaika: 19.3. – 8.4.2024

Hakeminen: Täytä hakemus osoitteessa www.selex.fi ”Suomen Ilmailuopiston toimitusjohtajan rekrytointi”.

Lisätietoja: Aki Järvi/ Selex Oy (contact(a)selex.fi,  p. 040 581 0900)

Simulaattorin vuokraus

Liikelennot

Yritysinfo

Ilmailuopiston kalusto

Media

Ravintolan SIO